• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Nu har vårterminen passerat och vi har några härliga sommarmånader framför oss.

Utflykten till Bo Carlsson blev en lyckad tillställning trots det regniga vädret. Jag hade sett fram mot detta men tyvärr krockade det med Släktforskardagarna i Göteborg där jag och Margareta presenterade och gjorde reklam för våra Släktforskardagar i augusti.

Är du engagerad i en släktforskar- eller hembygdsförening ser vi gärna att ni sprider information om Släktforskardagarna som vi arrangerar i augusti. Vi har tagit fram en liten folder samt en A4- och en A3-affisch som reklam för SFD2022. Vi ser gärna att de sprids så mycket som möjligt.

Har du en plats att lägga foldrarna och sätta upp affischen på, hör då av dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Föreläsarna är bokade, utställningshallen är fullbokad och de sista lösa ändarna knyts ihop. Vill ni boka biljetter till t ex banketten går det bra att göra det via hemsidan sfd2022.se

Till midsommar kan vi som är medlemmar se fram emot ett nytt nummer av Ättlingen. Vissa av er får den i brevlådan, andra som en pdf på mailen.

Håll gärna utkik både på föreningens sida skovdesff.com och Släktforskardagarnas sida sfd2022.se som uppdateras lite då och då med ny information.

Susanne Pettersson

Ordförande ssff